Loading...
Kamerplanten 2017-07-10T11:55:24+00:00

Kamerplanten

Kamerplanten voor de mooiste sfeer

Kamerplanten laten het huis leven. Van groen tot kleurrijk, een huis kan niet zonder. In ons tuincentrum bieden we verschillende kamerplanten, bladplanten, vetplanten en cactussen aan. De planten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en geschikt voor elk budget. En om het af te maken hebben wij een ruime collectie aan sierpotten. Onze potten zijn er in vele soorten en maten, geschikt voor ieder interieur. Zo is er voor elke plant de juiste pot. Laat jezelf inspireren!

Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten geven uw huis veel sfeer. Zet ze op een lichte plaats en geef matig water.

Geef in de bloeiperiode wat extra plantenvoeding.

Bladplanten

Bij bladplanten, ook wel groene planten genoemd, ligt de sierwaarde in de bladvorm en/of bladkleur. Van donkerrood tot zwartgeaderd: er zijn veel verschillende bladplanten die kleur of accent aan uw huis of tuin geven. Deze planten zijn er in allerlei maten en vormen. Ook zijn er soorten bij die op een wat donkerder plaats kunnen staan.

bladplanten

Vetplanten en cactussen

Vetplanten en cactussen zijn gemakkelijke kamerplanten. In de natuur groeien ze op plaatsen waar vaak maanden geen druppel water valt. Daarom kunnen ze grote hoeveelheden vocht opslaan.

Zet ze op een zo licht mogelijke plaats en geef weinig water.

Contact